Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Algemene voorwaarden

Home | Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

  1. Bestellingen: Door een bestelling te plaatsen in onze webshop ga je akkoord met de algemene voorwaarden. We behouden het recht om bestellingen te weigeren.
  2. Prijzen en betalingen: Alle prijzen in de webshop zijn in Euro’s, inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Betalingen worden geaccepteerd via verschillende betaalmethoden, zoals iDEAL.
  3. Levering: We streven ernaar om bestellingen binnen 2-3 werkdagen te verzenden. Leveringstijden zijn echter afhankelijk van de gekozen verzendmethode en eventuele vertragingen bij de postdiensten.
  4. Retourbeleid: Als je niet tevreden bent met je aankoop, heb je het recht om het artikel binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. De kosten van retourzending zijn voor eigen rekening.
  5. Privacy en gegevensbescherming: We zullen je persoonlijke gegevens niet delen met derden zonder jouw toestemming. Onze webshop maakt gebruik van beveiligde verbindingen om de veiligheid van jouw gegevens te waarborgen.
  6. Intellectuele eigendom: Het stripboek ‘Japien de Joode’ is eigendom van de uitgever en mag niet worden verveelvoudigd of verspreid zonder toestemming.
  7. Geschillen: In het geval van geschillen zullen we ons best doen om tot een bevredigende oplossing te komen. Indien nodig zullen geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter.